es2000-esweb-basis-headbild

Basismodule esweb

De online oplossing voor leidinggevenden en buitendienstmedewerkers

Bent u veel onderweg, maar wilt u toch altijd weten wat er in uw bedrijf gebeurt? Hebt u veel technici in het veld die toegang nodig hebben tot bestanden en projectinformatie? Dan is de basismodule esweb precies de juiste oplossing! Via een webbrowser hebben u en uw buitendienstmedewerkers via een smartphone, tablet of notebook toegang tot de basisfuncties van de es2000-oplossingen. Met de add-ons van esmobile zijn belangrijke functies zoals mobiele metingen of elektronische formulieren ook offline beschikbaar.

De basismodule esweb van es2000

Met de basismodule esweb kunt u de basisfuncties van de es2000-oplossingen gebruiken via een webinterface. U hebt toegang tot gegevens via uw browser, zodat u onderweg diverse werkzaamheden kunt uitvoeren met uw smartphone, tablet of notebook. De basisfuncties omvatten adresgegevens, routeplanning naar uw klant, toegang tot bouwprojecten (onder meer contacten, contactpersonen en offertes), een online bestandsopslag en een downloadgedeelte waar u bijvoorbeeld firmware-updates beschikbaar kunt maken voor klanten.

De gebruikersinterface van esweb past zich automatisch aan het mobiele apparaat aan. Speciaal voor technici op locatie is een mobiele weergave met de belangrijkste functionaliteiten voor smartphones en tablets beschikbaar.

es2000-esweb-basis-inhaltsbild

Vraag nu ons product aan!

Gebruikt u al een andere kantoorsoftware? Stap dan nu naar ons over!

De voordelen voor u

Ontworpen voor technici op locatie

Technici in het veld moeten altijd op de hoogte zijn en toegang hebben tot de belangrijkste project- en klantgegevens om efficiënt te kunnen werken. Met esweb hebben zij eenvoudig toegang tot deze gegevens via een webbrowser op een mobiel apparaat.

Perfecte uitbreidingsmogelijkheden

Met de bijbehorende esweb add-ons hebt u toegang tot uw belangrijkste es2000-modules. Via esmobile-uitbreidingen kunnen u en uw technici functies zoals mobiele metingen, reserveonderdelenbeheer of eFormulieren (bijvoorbeeld onderhoudsprotocollen en controlelijsten) niet alleen online maar ook offline gebruiken.

Vraag nu ons product aan!

Gebruikt u al een andere kantoorsoftware? Stap dan nu naar ons over!

Dit is eserp

Installateurs van beveiligingstechnologie, ICT-retailers en branches met vergelijkbare processen vertrouwen voor digitalisering al 30 jaar op de ERP-oplossingen van es2000.

De softwareoplossingen van es2000 zijn precies op maat gemaakt voor elk bedrijf, zodat de workflows volledig continu, harmonieuzer en efficiënter verlopen. Dit resulteert in een besparing van zowel tijd als kosten. Als branchespecialist weet es2000 alles over de typische processen en uitdagingen die bij projectactiviteiten en de installaties van systemen komen kijken. Onze ERP-software stelt elk bedrijf in staat om optimaal te digitaliseren.

De basismodule esweb is het perfecte uitgangspunt om onderweg toegang te krijgen tot ERP-softwarefuncties. Ideaal voor buitendienstmedewerkers!

software-fuer-errichter-es2000

Dit zeggen onze klanten over es2000

"Het team van es2000 luisterde vanaf het eerste gesprek goed naar ons en onze wensen. Als onderdeel van het adviesproces hebben we samen onze bedrijfsprocessen nader bekeken. Vervolgens schetsten we onze wensen en doelstellingen..."

referenz-jomos-dettwiler

Flavio Dettwiler, afdelingshoofd Centrale Diensten en directielid bij Jomos Brandschutz AG

"De eFormulieren die es2000 in samenwerking met het Bundesverband für Sicherheitstechnik (Duitse vereniging voor beveiligingstechnologie) heeft ontwikkeld, zijn voor ons van onschatbare waarde. Deze digitale onderhoudsprotocollen voldoen aan..."

referenz-mab-bendlin

Lars Bendlin, CEO van MAB-Meldeanlagenbau GmbH

"Sinds 2010 gebruiken we de es2000-oplossingen om onze afzonderlijke bedrijfsprocessen transparanter in kaart te brengen en de verschillende bedrijfsonderdelen beter met elkaar te verbinden. Op die manier kan elke medewerker het proces van berekening tot..."

Matthias Völtz, hoofd Engineering bijElko Technik Gmbh & Co. KG

Bekijk alle referenties!

Dit zeggen onze klanten over ons!

Onze betrouwbare partner

Wij zijn blij u te kunnen voorzien van passende connecties met vele partners, zodat u nóg efficiënter kunt werken.

es2000-starke-partner

Krijg nu gratis advies!

Vul gewoon het formulier in en wij doen de rest!

    Ich bin*:


    Anzahl der Mitarbeiter *

    Ihr Gewerk *

    Wie haben Sie von uns erfahren? *

    es2000-jetzt-anfragen