"Iedereen kan het proces zien en begrijpen."

Matthias Völtz, hoofd Engineering bijElko Technik Gmbh & Co. KG

“Een specialist voor specialisten – zo luidt de slogan van de elko Gruppe. Wij zijn namelijk een groep van verschillende dienstverleners op het gebied van beveiliging en technologie en voor het beheer van gebouwen en evenementen. Deze slogan past ook perfect bij onze samenwerking met es2000, bij uitstek de specialist voor branchesoftwareoplossingen.

Sinds 2010 gebruiken we de es2000-oplossingen om onze afzonderlijke bedrijfsprocessen transparanter in kaart te brengen en de verschillende bedrijfsonderdelen beter met elkaar te verbinden. Op die manier kan elke medewerker het proces van berekening tot offerte en van opdracht tot facturering zien en dus beter begrijpen. Aan de hand van de individueel voor ons opgestelde rapporten heeft ons management op elk moment een snel en goed overzicht van de afzonderlijke processen.

Eigenlijk biedt es2000 brancheoplossingen voor zowel beveiligingsbedrijven als ICT-retailers. Bij EVG elko Veranstaltungs- und Gebäudeservice GmbH wordt deze software echter ook gebruikt voor bijvoorbeeld de berekening en facturering van grote evenementen in de beurshallen van Bremen.

De ERP-software van es2000 is optimaal afgestemd op de vereisten van installateurs in de beveiligingsbranche en van ICT-retailers. De software biedt echter ook uitgebreide functies voor bedrijven buiten de branche.”

Elko Logo

Over Elko Technik Gmbh & Co. KG

Ondernemingengroep elko is een full-servicedienstverlener op het gebied van beveiliging en technologie alsmede gebouw- en evenementenbeheer. Deze services variëren van personeelsdiensten tot technische en organisatorische diensten. Het bedrijf biedt dergelijke diensten aan voor commercieel, industrieel, infrastructuur- en residentieel vastgoed, de publieke sector en voor alle relevante andere branches.

Innovatie, flexibiliteit en korte lijntjes naar de klant staan daarbij altijd op de voorgrond. De ondernemingengroep kijkt verder dan standaardoplossingen en ontwikkelt individuele concepten die rekening houden met alle eventualiteiten. Dit garandeert de ontwerp en uitvoering in de hoogst mogelijke kwaliteit.

Meer informatie vindt u op www.elko.de.