"Dankzij es2000 kunnen wij onze kosten verlagen en de kwaliteit van onze diensten significant verbeteren."

Flavio Dettwiler, afdelingshoofd Centrale Diensten en directielid bij Jomos Brandschutz AG

referenz-jomos-dettwiler

“Voordat we de es2000-oplossingen introduceerden, werkten we met verschillende tools. Excel, Word, CRM en zelfs offertesoftware – deze geïsoleerde oplossingen brachten veel handmatige werkstappen met zich mee. Dat zorgde op zijn beurt weer voor een hoog foutenpercentage en beperkte evaluatiemogelijkheden.

Het team van es2000 luisterde vanaf het eerste gesprek goed naar ons en onze wensen. Als onderdeel van het adviesproces hebben we samen onze bedrijfsprocessen nader bekeken. Vervolgens schetsten we onze wensen en doelstellingen. Onze es2000-consultant stelde vervolgens een projectplan op waarmee we ons doel – een uniform platform voor alle werkgebieden – al bereikt hebben.

Wij hebben de implementatie in afzonderlijke stappen binnen de geplande tijd uitgevoerd. Alle collega’s hebben door middel van trainingen de noodzakelijke kennis vergaard om de software te kunnen gebruiken. Tijdens de implementatie was het es2000-team bijzonder flexibel. Ze hebben de lopende bedrijfsprocessen van het gehele bedrijf zo min mogelijk belast. Dit was erg belangrijk voor ons bedrijf.

Dankzij esoffice beschikken wij nu over een stevig operationeel fundament voor de afzonderlijke gebieden projectbeheer, service en verkoop. We kunnen nu bijvoorbeeld de maandelijkse projectevaluaties rechtstreeks in het systeem bijwerken en dus naadloos documenteren. Dit heeft de kwaliteit van deze evaluatie aanzienlijk verbeterd.

De ERP-software “esoffice” heeft veel stappen vervangen, die we voorheen handmatig moesten uitvoeren. Alles verloopt sneller en zonder fouten. Het CRM-systeem loopt als een rode draad door de gehele software. Dit systeem vormt onze basis voor een nette documentatie van alle klantencontacten en -activiteiten. Dankzij es2000 kunnen wij onze kosten verlagen en de kwaliteit van de diensten die we aan onze klanten verlenen significant verbeteren.”

Logo Jomos

Over Jomos Brandschutz AG

Het centrale streven van de JOMOS Groep is een duurzame verbetering van de bescherming van personen en goederen. Elke dag weer zetten de 155 medewerkers van de vier vestigingen zich in voor het motto “Brandbeveiliging is persoonlijke bescherming. Veiligheid boven alles!”. De kwaliteit van de producten en diensten is gecertificeerd. Aan de hand van deze certificeringen waarborgt de JOMOS Groep dat aan alle verzekeringstechnische en wettelijke vereisten wordt voldaan. Het vriendelijke, uiterst gemotiveerde en goed opgeleide team onderscheidt het bedrijf. De teamleden nemen graag de tijd om de juiste componenten te vinden om aan de verzoeken van de klant te voldoen.

Meer informatie vindt u op www.jomos.ch