"We hebben voor ons onderhoudsbeheer een gestroomlijnd en veilig proces uitgewerkt."

Lars Bendlin, CEO van MAB-Meldeanlagenbau GmbH

referenz-mab-bendlin

“Om ook met minder vakmensen een groeiende klantenkring van dienst te kunnen zijn, zetten we steeds meer in op digitalisering. Het is ons doel om volledig papierloos te werken en alles vanuit één software aan te sturen.

De ERP-software van es2000 ondersteunt ons bij de digitalisering van administratieve en operationele processen en brengt transparantie in onze dagelijkse werkzaamheden. Met behulp van es2000 hebben we onze buitendienstmedewerkers bevrijd van de dagelijkse papieren rompslomp. Urenstaten, het materiaalverbruik en de bijbehorende onderhoudsprotocollen worden digitaal geregistreerd en zijn via mobiele tabletoplossingen gemakkelijk te bekijken. Zodra een opdracht is afgerond, worden alle gegevens rechtstreeks van de tablet naar het kantoorpersoneel verzonden. Facturen kunnen onmiddellijk opgesteld worden en onze technici kunnen meteen door naar de volgende klus.

De eFormulieren die es2000 in samenwerking met het Bundesverband für Sicherheitstechnik (Duitse vereniging voor beveiligingstechnologie) heeft ontwikkeld, zijn voor ons van onschatbare waarde. Deze digitale onderhoudsprotocollen voldoen aan alle VdS-relevante specificaties en DIN-normen. Onze buitendienstmedewerkers kunnen deze gemakkelijk via hun tablet invullen.

Dankzij deze sjablonen zijn de formulieren geheel naar wens aan te passen. We kunnen de onderhoudsprotocollen ontwerpen zoals wij dat willen. Onze protocollen bevatten alleen de velden die de MAB-technici daadwerkelijk nodig hebben voor hun onderhoudswerkzaamheden. We hebben voor ons onderhoudsbeheer een gestroomlijnd en veilig proces uitgewerkt, dat onze medewerkers zo optimaal mogelijk ondersteunt. Zodra alle waarden op de controlelijst volledig zijn ingevuld, bevestigt de klant deze met een digitale handtekening.

Het ondertekende protocol gaat dan direct het systeem in, waar het samen met de opdracht auditproof gearchiveerd wordt. Het gehele onderhoudsproces verloopt nu volledig geautomatiseerd, alle werkverslagen en eFormulieren worden op de juiste plek gearchiveerd zonder dat onze binnendienst er iets aan hoeft te doen. Alle eFormulieren dragen ook bij aan de huisstijl van ons bedrijf – een innovatie die onze klanten in positieve zin opmerken.”

logo-mab

Over MAB-Meldeanlagenbau GmbH

MAB Meldeanlagenbau GmbH is een VdS-gecertificeerd, gespecialiseerd bedrijf voor elektronische beveiligingssystemen en alarmsystemen. Het bedrijf is gevestigd in Bissendorf (Duitsland).

De onderneming werkt regionaal en nationaal voor klanten uit de handel, ambacht en industrie. MAB Meldeanlagenbau GmbH levert alles van de kleinste oplossingen voor de beveiliging van de garage van een gezinswoning tot de ontwikkeling van een compleet beveiligingsconcept voor het fabrieksterrein. Het MAB-team adviseert en ontwerpt op basis van de specifieke, individuele ideeën en het budget van de klant.

Meer informatie vindt u op www.meldeanlagenbau.de