"De ERP-software van es2000 is precies op onze branche toegespitst - één van de grootste voordelen voor installateurs."

Stefan Plück, procuratiehouder en COO bij TELROTH GmbH

referenz-telroth-plueck

“Als je vanaf het begin de juiste ERP-aanbieder kiest, kun je jezelf veel tijd, geld en zenuwen besparen. Wij hebben zelf ervaren hoe een ‘best case’-scenario snel kan omslaan in een ‘worst case’-scenario, waardoor de implementatie van ERP-software in een kostenval kan veranderen. Zoiets wilden we in geen geval een tweede keer meemaken en daarom hebben we onder andere bij GFT zorgvuldig rondgekeken naar een nieuwe oplossing: veel collega’s uit de branche zweren bij es2000. Dus besloten we het gewoon eens te proberen.

Nu zijn we heel blij dat we voor deze softwarepartner hebben gekozen. Het team van es2000 kent alle ins en outs van onze branche. Hun ERP-software past perfect bij onze bedrijfsprocessen. Huurcontracten, leasecontracten of boekingen van technici – alle typische installateursfuncties zijn standaard in deze oplossing geïntegreerd. Individuele en dure aanpassingen zijn dus overbodig. Wij kunnen onze gehele product- en projectcyclus centraal van A tot Z aansturen via de software – van acquisitie tot offerte en facturering. Zelfs complexere boekhoudprocessen met meerdere klanten vormen geen enkel probleem. De technici van onze buitendienst kunnen hun werktijden en materiaalverbruik direct op de bouwplaats digitaal registreren en ter plaatse door de klant laten ondertekenen. De informatie komt via de laptop rechtstreeks in ons systeem terecht, zodat onze binnendienst onmiddellijk met de facturering aan de slag kan.

es2000 is bij uitstek de juiste ERP-provider voor installateurs – wij werken graag en succesvol samen met de branchesoftware uit Osnabrück.”

logo-telroth

Over TELROTH GmbH

Telroth GmbH uit het Duitse Hilden ondersteunt zijn klantenkring met toekomstgerichte technologie al meer dan 50 jaar bij digitale transformaties. Of het nu gaat om IT & TC, communicatie of beveiliging: het team van Telroth is altijd een betrouwbare partner met hart en verstand.

Meer informatie vind u op www.telroth.de.