"De updategarantie was voor ons doorslaggevend."

Gerhard Förtsch, CEO van TeleSys Kommunikationstechnik GmbH

referenz-telesys-foertsch

“Andere softwareoplossingen bereiken hun hoge aanpassingsniveau door de programmeercode uit te breiden. Dergelijke individuele aanpassingen gaan echter verloren bij een update. es2000 ontwikkelt esoffice daarentegen voortdurend verder. Individuele aanpassingen die wij in het standaardsysteem aanbrengen, werken in een nieuwe release nog steeds. Op deze manier werken wij dus altijd met up-to-date software die is aangepast aan de respectievelijke markt en de ontwikkelingen in de branche.”

Over TeleSys Kommunikationstechnik GmbH

TeleSys Kommunikationstechnik GmbH is een softwarefabrikant en computersysteembedrijf voor call- en servicecenters, alsmede een specialist in CRM-systemen voor contactcentra, telecommunicatie- en ACD-toepassingen. TeleSys streeft ernaar om de klantenservice van bedrijven te verbeteren.

Het bedrijf is het grootste fabrikantonafhankelijke computersysteembedrijf in Noord-Beieren en is gecertificeerd systeempartner van de grote telecommunicatiefabrikanten. Dankzij de flexibiliteit van de in eigen beheer ontwikkelde telefoonsoftware, de knowhow en jarenlange ervaring op het gebied van telecommunicatiesystemen kan het bedrijf naast standaardoplossingen ook individuele klantoplossingen realiseren.

Meer informatie vindt u op www.telesys.de.