"Wat wij nodig hadden was een uitgebreid 'Trouble Ticket'-systeem - en dat is precies wat esoffice biedt."

Marcel Kölbl, verkoopvertegenwoordiger Systeembouw van Telenot Electronic GmbH

“Om onze klanten een snelle, doelgerichte service te kunnen bieden, waren we op zoek naar een ERP-oplossing met speciale focus op service- en onderhoudsbeheer. Wat wij nodig hadden was een uitgebreid ‘Trouble Ticket’-systeem met geïntegreerde escalatieniveaus. Dat is precies wat esoffice biedt: een universele software met de functies die wij nodig hebben in de installateursbranche.

Met name de online oplossingen geven ons een flink voordeel ten opzichte van onze concurrenten. Onze technici zijn altijd op de hoogte van de stand van zaken bij onze klanten. Vanuit hun voertuig kunnen zij zich al aanmelden bij de bewakingsdienst van onze klanten voor het onderhoud van de installaties, hetgeen kostbare tijd bespaart.”

logo-telenot

Over Telenot Electronic GmbH

Beveiliging is een kwestie van vertrouwen. Telenot is vertrouwen.

TELENOT behoort al meer dan 40 jaar tot de toonaangevende fabrikanten van elektronische beveiligingstechnologie. Het hoofdkantoor van het bedrijf ligt in Aalen in de Duitse streek Zwaben. Hier en in de vestiging Pflach (Oostenrijk) zorgen meer dan 300 competente medewerkers voor de complete ontwikkeling, productverzorging en productie.

De bedrijfsonderdelen:

  • Hardware- en softwareontwikkeling
  • Constructie en prototypebouw
  • Productie en testzones
  • Verkoop en Key Account
  • Training en toepassingsgericht technisch advies

TELENOT streeft naar de allerhoogste kwaliteitsnormen en ondergaat regelmatig audits in het kader van het kwaliteitsmanagementsysteem DIN EN ISO 9001. Bijna alle producten hebben individuele goedkeuringen van VdS Schadenverhütung. Daarmee garandeert TELENOT officieel een betrouwbare beveiliging.

De beveiligingsoplossingen van TELENOT zijn te vinden in alle branches en sectoren. Van particuliere huishoudens tot kleine en middelgrote ondernemingen (KMO’s) en grote bedrijven: in samenwerking met zijn klanten ontwikkelt het bedrijf een kostenbewuste oplossing die optimaal is toegespitst op hun individuele behoeften.

Als sterke en betrouwbare partner staat TELENOT met zijn erkende steunpunten klaar voor al zijn klanten.

Meer informatie vindt u op www.telenot.de.