"Meer tijd voor onze klanten."

Lars Spielmann, Hoofd Controlling bij Schneider Intercom GmbH

referenz-schneider-intercom-spielmann

“We stuitten op nogal wat uitdagingen toen we op zoek gingen naar ERP-software. Kortere procestijden, meer transparantie, minder administratieve rompslomp en betere samenwerking tussen de afzonderlijke bedrijfsonderdelen – om er een paar te noemen.

es2000 heeft deze uitdagingen niet alleen overwonnen, maar liets ons daarnaast nog veel meer toegevoegde waarden en mogelijkheden zien. De procesanalyse die als eerst werd uitgevoerd, vormde een uitstekende basis voor de software-implementatie. We konden veel taken automatiseren en optimaliseren – vooral de processen waarbij verschillende afdelingen betrokken zijn. Alle medewerkers werken nu uniform in één centraal systeem. Zo kunnen wij onze projecten nóg sneller en efficiënter afronden.

Bovendien geven de talrijke evaluatiemogelijkheden ons een transparant overzicht van alle belangrijke kengetallen. Hierdoor kunnen we niet alleen de eisen van onze klanten op georganiseerdere wijze uitvoeren, maar herkennen we ook eerder trends in de branche. Vervolgens kunnen we onze strategie en maatregelen daar al in een vroeg stadium op afstemmen.

Sinds we esoffice gebruiken, kunnen we onze resources nóg gerichter inzetten voor onze klanten en onze product-, dienstverlenings- en servicemogelijkheden aanzienlijk verbeteren.

Verbeterde + geïntegreerde processen = meer tijd voor onze klanten. es2000 maakt het mogelijk.”

logo-schneider-intercom

Over SCHNEIDER INTERCOM GmbH

Schneider Intercom GmbH implementeert op basis van intercom- en IP-technologie geïntegreerde, individuele beveiligings- en communicatieoplossingen in verschillende sectoren. Spraak, beelden en gegevens worden in een netwerk ondergebracht op één enkel systeemplatform met een uniforme gebruikersinterface.

Als partner voor systeemaanbieders van elke omvang biedt SCHNEIDER INTERCOM geïntegreerde intercom-, noodoproep-, evacuatie-, bewakings- en controlesystemen voor onder andere banken, de industrie, politie, kantoorgebouwen, ziekenhuizen, luchthavens, gevangenissen, parkeergarages, hotels, openbaar vervoer, tunnels, enz.

Het bedrijf uit de Duitse stad Düsseldorf is al meer dan 30 jaar actief op de markt en handelt altijd in het belang van zijn klanten. De medewerkers vormen samen een zeer gemotiveerd en uiterst gekwalificeerd team dat met veel ambitie en betrokkenheid de eisen van de klant uitvoert. Alle processen zijn toegespitst op de klant en op het leveren van de best mogelijke service.

Schneider Intercom richt zich niet alleen op de nieuwste producttrends. De installateur van beveiligings- en communicatietechnologie zet zelf nieuwe trends en normen op het gebied van productfuncties en systeemoplossingen in verband met de eisen van de klant.

Hoofdkantoor: Düsseldorf-Erkrath
Vestigingen: Hamburg, Berlin, Dresden, Frankfurt, Stuttgart, Magdeburg, München
Medewerkers: 52
Lidmaatschappen: BHE, FKT, GEFMA, GFT, ISA, VAF, VfS, VSW, ZVEI

Meer informatie vindt u op www.schneider-intercom.de.