"Door onze dagelijkse processen te digitaliseren, besparen we moeite, tijd én kosten."

Guido Bergner, één van de CEO's van KREIBIG Alarmanlagen GmbH

“Onze opdrachtenstroom is constant hoog en we zouden de serviceactiviteiten nog verder kunnen uitbreiden, maar helaas biedt de arbeidsmarkt momenteel te weinig professioneel opgeleide beveiligingstechnici. Dat wat we niet kunnen realiseren met extra mankracht, moet de IT oplossen.

Door onze dagelijkse processen te digitaliseren, besparen we moeite, tijd én kosten. Deze besparing vloeit rechtstreeks naar de service en ondersteuning van onze groeiende klantenkring.

Wij werken al sinds 1994 met de oplossingen van es2000, waarmee wij gebruikers van het eerste uur zijn. Deze branchesoftware behoorde altijd al tot de meest gewilde programma’s in de branche. De samenwerking vond altijd plaats in de geest van partnerschap en professionalisme – onlangs nog tijdens de overgang van de DOS-versie naar de nieuwste release.

Dankzij de updategarantie van es2000 konden wij deze kwantumsprong realiseren. Binnen slechts één week werden alle oude gegevens foutloos naar het nieuwe systeem overgebracht, waarna wij verder konden werken via de gloednieuwe Windows-interface.

Wij gebruiken nu een moderne brancheoplossing waarmee we onze activiteiten af kunnen stemmen op de vraag om zo verdere groei te realiseren. De eerstvolgende geplande digitaliseringsstap is de invoering van de mobiele oplossing van es2000 voor onze buitendienst.”

logo-kreibig

Over KREIBIG Alarmanlagen GmbH

Kreibig Alarmanlagen GmbH behoort al meer dan 25 jaar tot de experts in de regio Berlijn/Brandenburg qua installatie, onderhoud en service van beveiligings- en bewakingssystemen. Het bedrijf biedt een uitgebreid assortiment, variërend van klassieke alarmsystemen tot videobewakings- en toegangscontrolesystemen.

Meer informatie vindt u op www.kreibig-alarmanlagen.de