"Meer tijd met es2000."

Mathias Kittel, CEO van Kittel Alarm- und Sicherheitstechnik GmbH

referenz-kittel-kittel

“Het is belangrijk voor ons om meer tijd voor onze klanten te winnen. Met de branchesoftware esoffice en de mobiele oplossingen van es2000 is dat mogelijk.

Wij gebruiken smartphones en tablets voor onze vele afspraken in het veld. Zo kunnen onze technici hun onderhouds- en reparatieverslagen gemakkelijk elektronisch aanmaken. De klant tekent direct op de apparaten en ontvangt automatisch een kopie per e-mail.

Ook de verplaatsingen van materialen en de werktijden worden elektronisch geregistreerd. Deze gegevens komen rechtstreeks op ons hoofdkantoor in de database terecht.
Dit proces waarborgt een snelle en foutloze documentatie. Ook afspraken en noodzakelijke wijzigingen sturen wij in een handomdraai door naar onze technici.

De buitendienstmedewerkers kunnen alle informatie over het systeem lezen op hun mobiele apparaat.
We kunnen snel beslissen wie waarheen gaat – dit biedt ons flexibiliteit die precies op ons bedrijf is toegespitst.”

logo-kittel

Over Kittel Alarm- und Sicherheitstechnik GmbH

Leg het ontwerp van uw huisbeveiliging in bekwame handen.

Het familiebedrijf werd opgericht in 1991 en heeft sindsdien een constante groei gekend.
Momenteel zorgen ongeveer 25 medewerkers voor de beveiliging van particuliere woningen en bedrijven in het zuiden van de Duitse deelstaat Beieren.

Kittel biedt niet alleen een state-of-the-art assortiment alarmsystemen, brandalarmsystemen, huisalarmsystemen, videobewaking, buitenbeveiliging, etc., maar levert ook een optimale totaalservice op het gebied van advies, installatie en onderhoud.

Meer informatie vindt u op www.alarmkittel.de