"De kosten voor de helpdeskoplossing betalen zichzelf in een mum van tijd terug."

Ralf Friedrich, KFT-Berlin GmbH

referenz-kft-friedrich

“Voor onze klanten is het niet alleen van belang dat we storingen snel verhelpen. Zij willen ook te allen tijde op de hoogte geworden houden van de status van hun storingsmelding. Net als in een wasstraat willen ze kunnen zien wie hun melding behandelt, wat de huidige status is en welke contactpersoon zij rechtstreeks kunnen bellen bij vragen.

Wij vervullen deze wensen met onze webhelpdesk, die volledig is geïntegreerd in de ERP-software “esoffice”. Elke klant wordt via e-mail op de hoogte gehouden en kan zo het verloop van zijn melding volgen. Op verzoek is ook mogelijk om rechtstreeks op de webtool in te loggen.

Onze klanten profiteren echter niet alleen van de hoge mate van transparantie, maar ook van onze verwerkingssnelheid. Opdrachten waar we vroeger zonder technische ondersteuning drie weken voor nodig hadden, handelen we nu in slechts één dag af. Met dit unieke kenmerk onderscheiden wij ons duidelijk van onze Berlijnse collega’s in de branche. En de kosten voor de helpdeskoplossing betalen zichzelf in een mum van tijd terug.

Dankzij de snelle verwerking kunnen we immers snel factureren en zo in een jaar meer opdrachten afhandelen.”

KFT-Berlin GmbH

KTF-Berlin GmbH is een middelgroot bedrijf dat in 1976 werd opgericht als Kabeltechnik H. Flemming GmbH. Het bedrijf begon met kabelmontage, maar heeft in de loop der jaren zijn dienstenaanbod voortdurend uitgebreid. Tegenwoordig omvat dit aanbod alle gebieden binnen de IT-technologie, datanetwerken, telecommunicatiesystemen, laagspanningsstroom, beveiligingstechnologie en krachtstroomtechnologie.

Kwaliteitsbewustzijn is slechts één aspect van de bedrijfsfilosofie. KTF-Berlin wil zijn klanten meer bieden dan alleen uitstekende producten en diensten. Persoonlijk advies en persoonlijke begeleiding zijn net zo belangrijk. Het team van KTF-Berlin verkoopt niet zo maar een product, maar een oplossing.

Naast de kant-en-klare installatie van systemen neemt het bedrijf ook steeds vaker het technische ontwerp en het complexe toezicht op grotere objecten voor zijn rekening. Door middel van betrouwbaarheid en kwalitatief hoogwaardig uitgevoerde werkzaamheden heeft het bedrijf een solide klantenkring opgebouwd met grote en prestatiegerichte klanten.

Meer informatie vindt u op www.ktf-berlin.de.