"We voeren 95% van onze dagelijkse processen uit met es2000-oplossingen en besparen daarmee veel tijd en geld."

Ulrich Klinger, vestigingsmanager van de vestiging Rhein/Neckar (Duitsland) en hoofd organisatieontwikkeling bij Hallasch Aufzüge E. K.

referenz-hallasch-klinger

“Dagelijks zetten wij tot wel 20 buitendiensttechnici in, die circa 2000 openstaande onderhouds- en serviceopdrachten uitvoeren. Om deze werklast effectief te beheren bij een groeiende klantenkring, moeten de dagelijks terugkerende processen zo veel mogelijk digitaal verlopen. Alleen wanneer gegevens digitaal beschikbaar zijn, kunnen operationele processen geautomatiseerd worden.

Daarom staat digitalisering bovenaan onze agenda.

Vroeger deden we heel veel op papier. De handmatig verwerking was enorm veel werk en nam veel middelen in beslag. Bovendien was er een gebrek aan transparantie tussen de verschillende diensten en ontstonden er vaak overdrachtsfouten – om nog maar te zwijgen van de jaarlijkse papier- en printkosten.

Tegenwoordig voeren we 95% van onze dagelijkse processen uit met es2000-oplossingen en besparen daarmee veel tijd en geld. Zonder “esmobile”, de oplossing voor mobiele technici, hadden wij bijvoorbeeld minstens één extra persoon voor de administratie in dienst moeten nemen. Qua print- en papierkosten besparen we minimaal 10.000 euro per jaar.

es2000 levert één software voor alle processen.

Sommige medewerkers hebben Word al jaren niet meer gebruikt, omdat al onze correspondentie via esoffice verloopt. Dankzij deze centrale oplossing kunnen we het gehele bedrijf – zelfs met vestigingen op verschillende locaties – volledig vanuit esoffice beheren. Wij hebben veel profijt van de uitgebreide transparantie van alle bedrijfsprocessen. De administratieve rompslomp is in vergelijking met het verleden aanzienlijk verminderd. De verwerking verloopt veel sneller, er zijn geen overdrachtsfouten meer en aan het einde van het proces ontvangen onze klanten de factuur automatisch via e-mail.

Waarom wij voor es2000 kiezen?

Omdat het bedrijf over diepgaande branchekennis beschikt. Alleen al met de oplossing voor mobiele technici “esmobile” kunnen we ca. 90% van de voor liftbouwers gebruikelijke processen direct en zonder verdere aanpassingen uitvoeren. Dit maakt van es2000 een echt branchegerichte aanbieder van oplossingen.”

logo-hallasch

Over Hallasch Aufzüge E. K.

Sinds 1985 verzorgt Hallasch Aufzüge e.K. verticale bewegingen met liften in de regio Bühl tot Freiburg en de technologieregio Karlsruhe. In 2013 werd een vestiging geopend in Sandhausen in de metropoolregio Rijn-Neckar. Het bedrijf helpt dagelijks mensen – naar de hoogste verdieping van hun flat of met de kinderwagen naar de tweede etage of naar de babyafdeling van hun favoriete winkel…

Als de veiligheid van mensen een rol speelt, dan is er geen ruimte voor compromissen. Het bedrijf werkt dan ook uitsluitend volgens de vereisten van de Duitse wetgeving – veiligheidsgericht en verantwoordelijk.

Meer informatie vindt u op www.hallaschaufzuege.de