"Regelmatige procesanalyses en -optimalisaties zorgen voor de hoogste productiviteit."

Timm Fries, CEO + technisch manager bij effexx Telekommunikation GmbH

“Als we een nieuw project binnenhalen, dan nemen wij altijd eert de processen van de klant kritisch onder de loep. Zelfs het beste gereedschap leidt alleen tot het uiteindelijke doel als het correct en doelgericht wordt gebruikt.

Wat voor de klanten van effexx goed en belangrijk is, geldt ook voor onszelf. Om het volledige potentieel van onze uitgebreide branchesoftware “esoffice” te kunnen benutten, onderwerpen wij onze bedrijfsprocessen regelmatig aan een gedetailleerde procesanalyse. Dat is de enige manier om onze investering veilig te stellen en altijd volgens de laatste stand van de techniek te werken.

De ervaringen van alle es2000-klanten zijn verwerkt in de proceskaarten. Dankzij deze “zwermintelligentie” kunnen we er zeker van zijn dat de processen in hoge mate geoptimaliseerd zijn. De proceskaarten laten ons zwart op wit zien waar er precies stille processen ingeslopen zijn die onnodig veel tijd in beslag nemen en kosten veroorzaken. We kunnen precies zien waar afzonderlijke subprocessen op elkaar inwerken en waar er nog ruimte voor verbetering is.

Daarom zijn regelmatige procesanalyses en -optimalisaties en de daaropvolgende training van het personeel voor ons belangrijke maatregelen. Zo realiseren we de hoogste productiviteit tegen de laagst mogelijke kosten binnen een zo kort mogelijke tijd. Wij zetten onze resources altijd precies op de juiste plaats in en werken snel, doelgericht en op tijd – tot groot genoegen van onze klanten.”

Über effexx Telekommunikation GmbH

effexx biedt complete oplossingen op het gebied van telecommunicatie, informatie-, beveiligings- en softwaretechnologie. De huidige CEO richtte het bedrijf in maart 1974 samen met twee medewerkers op. Het familiebedrijf uit het Duitse Siegen is inmiddels uitgegroeid tot een middelgrote onderneming met momenteel 175 werknemers.

Het hoofdkantoor van effex is gevestigd in Siegen-Weidenau. Daarnaast is het bedrijf tegenwoordig ook landelijk actief met verdere vestigingen in Frankfurt, Bonn en Dortmund en servicecentra in Berlijn, Münster en Koblenz. Het dienstaanbod ten tijde van de oprichting van het bedrijf omvatte met uitzondering van informatie- en softwaretechnologie al alle huidige kernactiviteiten. In 2009 veranderde het bedrijf zijn naam van franke & fries Gruppe in effexx ondernemingengroep. Het dienstenaanbod varieerde vanwege de regelmatig verschijnende nieuwe technologieën voortdurend en werd continu uitgebreid met innovatieve oplossingen op alle gebieden.

Ongeacht of de klant een brandalarm-, videobewakings- of toegangscontrolesysteem nodig heeft of zijn bedrijf op het gebied van IT en telecommunicatie volgens de laatste stand der techniek wil uitrusten: effexx biedt individueel samengestelde producten als complete oplossing uit één hand. Hiermee komt de tijdrovende en kostbare coördinatie van verschillende dienstverleners te vervallen.

Meer informatie over de ondernemingengroep vindt u op www.effexx.com